El yapımı cam lamba ürünlerini profesyonelce sergileyen Lambada, kreatif çalışmaları, özenli sunumları ile müşteri beğenilerini kazanmış, farklılık yaratmak ve fayda sağlayabilmeyi misyon haline getirmiştir. Dayanıklı ve zarifi aynı kulvara almayı sağlamıştır. Huzur veren ve his yaratabilen lambalar ortaya koymuştur. Kendine özgü bu zarif ve hoş lambalar kesinlikle ilham kaynağı olacaktır. El yapımı ve özgün olması temel prensiplerinden. Cam ürünler ve farklı aydınlatma seçenekleri ile kaliteli ve seçkin bir portföy oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Zevkli müşteri kitlesine sahip; otel, mağaza, cafe&pub'lar ve iç mimarlar tarafından yoğun ilgi görmekte.Geri dönüşümlü şişelerin geri dönüşümü ile aynı zamanda çevreye de katkı sağlar.

1- RusticWoodenArt: Kişiye, kurumlara, firmalara özel rustik sehpa, askılık, şarap rafları ve duvara monte açacaklar gibi ahşap dekorasyon ürünleri tasarlar.

2- Meda Home: Ateşin muhteşem güzelliğini ve dayanılmaz keyfini farklı bir boyuta taşıyan Meda, değişen yaşam kültürünü ve şehir hayatını göz önünde bulundurarak yarattığı Meda Home konseptiyle mekânlarda canlılık vermeye devam ediyor.Avrupa’nın önde gelen markalarını Türkiyeye taşıyarak merkezinde Ateş olan; Şömine, Kuzine,Soba, BBQ modellerinin yanına, güncel dekorasyon fikirlerini ekleyerek mekanları zenginleştiriyor. Yaşam alanınızı varlığı ile ısıtacak ev aksesuarlarını, yenilikleri takip eden mimari kadrosu, Türkiye çapında servis ağı olan bakım departmanı ve 25 yıllık tecrübesini yanına alarak online alışveriş imkanı ile birlikte sizlere yeni mağazasında hizmet vermeye başlamıştır.

3- HoyranWedre Country House: HoyranWedre, Toros dağlarının koynunda, denizden yüksekliği 500 m. olan kendi halinde, sessiz ve vakur Hoyranköyünde bulunmaktadır. Akdeniz’e yüksekten bakar; bulunduğu yerden Kekova’dan başlayarak Gelidonya burnuna kadar ufuk çizgisi izlenir. Kekik, adaçayı, çalba gibi doğal bitkiler ve buğday tarlalarıyla yanyana bulunan konuk evi badem, harnup (keçiboynuzu),  Defne, menengiç, zeytin, pıynar ve incir ağaçları arasında, şehirden uzak tamamen doğa ile içiçe tatil geçirmek isteyenler için, konforlu olanaklar sunar. Konuk evimiz, birbirinden bağımsız olarak konumlandırılan, bir Sanat Evi, bir Balayı Evi, dört suit, bir Konak, bir Mutfaklı Standart ve on adet deniz veya bahçe manzaralı çift kişilik odadan oluşmaktadır. Suitlerden 2 tanesi aslına uygun restore edilen 100 yıllık eski evde bulunmaktadır.

Sanat evimiz ise yazmak, okumak, resim yapmak ve çizmek isteyenler için bahçemizin en sakin ve sessiz yerine inşa edilmiştir. Her odanın girişi ayrıdır ve her odaya ait deniz, bahçe veya köy manzaralı geniş balkon/teras vardır. Konuk evimizde 24 saat sıcak su bulunur ve odaların hepsinde şömine ve banyo vardır. Konuk evlerimizin bulunduğu konum ve ekolojik inşası odalarda serin ve rahat bir ortam yaratmaktadır. Odalarımızın hepsi birbirinden farklı döşenmiş ve odalardaki birçok eşya antikacılardan toplanıp tamir edilmek suretiyle tekrar kullanıma kazandırılmıştır. Perde ve raf örtüleri tamamen el işi olup; yörenin dantel ve kanaviçe motifleri ve renkleri kullanılarak hazırlanmıştır.

Yataklarımızı el yapımı saten çeyizlik yorganlar tamamlamaktadır. Her yorgan kendine özgü renk, desen ve motiflerle işlenmiştir. Her odada bulunan raflarda Türkiye’nin birçok yerinden toplanmış bakır kap kacaklar yerlerini almışlardır.